Galaxens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Berlockens förskola. Galaxen har fem avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Galaxen har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och vår vision är att tema arbete ska bidra till att skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

tisdag 20 februari 2018

Planeten. Vinterprojekt v.7

Pulkarace i backen med ett litet gupp som var av stort intresse att åka över så det kittlade lite i magen.  Under veckan som varit har vi fortsatt att utmana barnen i de olika aktiviteterna som årstiden vinter har att erbjuda. En egentillverkad curlingbana som har gjort barnen nyfikna på vad de olika formerna var för något.

 
                               

                         Vi tävlade med spänning och tränade turtagning och minnesträning.Barnen är med i veckans planering av verksamheten. Denna vecka röstades det fram att gå till skolans lekpark. Inflytande är en viktigt beståndsdel i vardagen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar