Galaxens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Berlockens förskola. Galaxen har fem avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Galaxen har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och vår vision är att tema arbete ska bidra till att skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

fredag 26 januari 2018

Solen v.4

Den här veckan har vi suttit på golvet och målat till lugn musik. Vi har också introducerat en ny bok i projektet ”Svea handlar”. Barnen fick lyssna på den nya boken och uppmärksammade att det nu är en blå bok vi ska jobba med. Vi har hunnit leka i snön och utforskat vattnet som kom när snön smälte. I torsdags var projektgruppen på vernissage på biblioteket där barnen som går på Kosmos har en utställning om rymden. Det var en spännande upplevelse där de bland annat fick prova en rymddräkt och rymdhjälm.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar