Galaxens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Berlockens förskola. Galaxen har fem avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Galaxen har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och vår vision är att tema arbete ska bidra till att skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

tisdag 20 oktober 2015

Ljusfest 20 nov


Fredagen den 20 november är det dags för Barnkonventionens Dag. Detta uppmärksammar vi i Norrköping genom att arrangera en Ljusfest, se bifogad inbjudan.
På förskolorna kommer vi snart att börja förberedelserna med att skapa ljuslyktor som sedan ska fraktas till Tyska torget. Mer information kommer från respektive avdelning.
På avdelningarna har man redan börjat sjunga sångerna som ska sjungas på kvällen. I bifogad länk finns texterna om ni vill sjunga hemma.
Det känns stort och högtidligt att vår barn- och elevombudsman Stephan Andersson ska hålla tal för att uppmärksamma våra barn.
Vi kommer att vara där - hoppas att ni och alla barn kommer att vara där :-)


https://drive.google.com/open?id=0BxwNTjL4uAREbFZ1MG1ITEYzTXc

https://drive.google.com/open?id=0BxwNTjL4uAREQWYzNC01MkxEaFU

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar