Galaxens förskola ligger i Vilbergen och bildar en enhet med Berlockens förskola. Galaxen har fem avdelningar och vi arbetar med åldersindelade grupper.
På Galaxen har vi en stor gård med härliga utmaningar som vi använder till att upptäcka, utforska, skapa och experimentera tillsammans med barnen.
Inom vår enhet arbetar vi med ett gemensamt tema och vår vision är att tema arbete ska bidra till att skapa ett lustfyllt lärande där barn, föräldrar och medarbetare blir delaktiga.

torsdag 12 mars 2015

Eldgruppen har rörelseveckor!

Vi har under två veckor fokuserat på rörelse. Barnen har fått utmana sig och sin kropp. Några barn valde att först observera vad som hände för att sedan själva testa.Här är vi i en lekpark, det fanns mycket utmanande saker. Barnen ville inte gå hem, de tyckte att det var roligt att klättra, gunga och hoppa studsmatta. 


Vi har rörelse inne med hjälp av en rörelseskiva. Vi tränar vår balans, kordination och kroppskontroll genom att exempelvis vara flygplan, elefanter och bollar. Vi avslutade med massage vilket barnen gillade. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar